REGULAMENT VIZITARE FERMA BIO MIRONESTI

Ne angajam ca pe durata vizitei in ferma Bio Mironesti  sa respectam urmatoarele reguli :

1) Pentru a transforma vizita dvs intr-o experienta placuta si instructiva va rugam sa va supravegheati copiii minori pe parcursul intregii vizite.

2) Nu este recomandat cataratul in copaci.Ramurile pomilor batrani pot fi casante si se pot rupe provocand accidentari nedorite.Ferma nu raspunde de eventualele accidente provocate de cazaturile de la inaltime.

3) Calcati cu atentie prin ferma si prin livada si nu alergati. Sunt denivelari si gropi care pot conduce la luxatia picioarelor.Se recomanda purtarea incaltamintei comfortabile si rezistente.

4) Pentru accesul in zone cu iarba inalta se recomanda pantaloni lungi. Pot exista plante cu tepi care va pot zgaria pielea si produce leziuni.

5) Imbracati-va comfortabil atunci cand vizitati ferma, nu uitati palaria de soare, crema protectie si spray-ul impotriva insectelor.In cazul in care sunteti alergici la intepaturi de insecte sau la diferite plante trebuie sa aveti cu dumneavoastra medicamentele prescrise de medic.

6) Accesul la spatiile tehnologice si utilajele fermei nu este permis.

7) Daca aduceti cu dvs animale de companie acestea nu vor avea acces decat in zonele de recreere. Este interzis accesul cu animale de companie in culturi.Daca animalul de companie este de talie medie sau mare trebuie sa aiba lesa si botnita pentru a nu deranja alti clienti.

8) Nu culegeti fructele necoapte si nu rupeti crengile pomilor. Ciresele se culeg cu codita iar capsunile se rup de codita cu unghia fara sa trageti de planta.Nu rupeti intreaga tija cu fructele necoapte si nu scoateti planta din radacina. Nu calcati pe biloanele de capsuni.

9) Preluati  laditele pentru cules de la intrare unde un angajat va va informa cu privire la parcelele de unde veti putea culege fructe pe durata vizitei dvs.

10) Patrati distanta fata de utilajele fermei- fie in lucru ori parcate- si alte locuri imprejmuite sau semnalizate ca potentiale zone de accidentare.

11) Gunoiul va rugam sa il aruncati la cosurile de gunoi din ferma, pastrand astfel curatenia si pentru urmatorii vizitatori.

12) Consumul bauturilor alcoolice in exces nu este permis.

13) In cazul unui comportament inadecvat fata de alti vizitatori ,distrugerea cu intentie a culturilor si accesul in zonele nepermise veti fi invitat sa parasiti ferma.

14) Va puteti achizitiona racoritoare si dulciuri de la magazinul fermei contra cost. Daca vor fi disponibile veti putea achizitiona si fructe proaspete sau produse conservate pentru acasa.In interiorul fermei se accepta plata in numerar sau cu Revolut.

15) Trebuie sa platiti pentru intreaga cantitate de fructe pe care dvs si familia dvs o culege, de aceea va rugam sa culegeti doar atat cat aveti in gand sa achizitionati si sa nu aruncati din fructele culese pe jos.

16) Condusul masinilor este interzis in perimetrul fermei-in afara caii de acces si a parcarii.

17) Nu raspundem de obiectele de valoare lasate in masini sau pe mese nesupraveghete.

18) Reprezentantii fermei pot face fotografii pentru utilizarea ulterioara in activitati de marketing.Daca nu doriti acest lucru va rugam sa specificati.

In caz de nerespectare a prezentului regulament responsabilitatea ii revine integral clientului semnatar,Bio Mironesti srl neputand fi tras la raspundere pecuniara sau penala.

Vorbește cu noi